g

Bandenuitverkoop 9 en 16 maart

Beste klanten,

Binnenkort start Hoogland Motoren Kwadijk met de uitverkoop van de courante voorraden. Dit zal gefaseerd gebeuren om het voor ons overzichtelijk te maken. Er staat nog een voorraadje Bridgestone-banden, die tegen een aantrekkelijke prijs (min. 10% extra korting) weg mogen. Voor onze klanten houden wij op zaterdag 9 maart en zaterdag 16 maart een bandenwisseldag. Je kunt dan banden los kopen of, indien gewenst, laten monteren. Wil je een band(en) reserveren dan kun je via de link onderaan een formulier invullen. Je geeft hierop aan om welk type motorfiets het gaat (en als je het weet de bandenmaat en het type) en welke datum en dagdeel jouw voorkeur heeft. Als je de band(en) los wilt kopen dan kun je gewoon op de geplande zaterdag langskomen tussen 10.00 en 17.00 uur (band reserveren is nodig!), maar wil je de band(en) ook gemonteerd hebben, dan plannen wij dat in. Wij bepalen het tijdstip en houden daarbij rekening met jouw voorkeur. Dit om lange wachttijden te voorkomen. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met opgave van de bestelde band, de prijs en het tijdstip. Je krijgt ook bericht als de band niet meer voorradig is.

De prijs voor de- en montage en balanceren is € 25,- (binnenband/cardan € 35,-), milieuheffing oude band is € 3,50. Wij houden een gereserveerde band uitsluitend op de geplande zaterdag voor je vast.

Voor de zelfsleutelaar, die zijn motor lenteklaar wil maken, verkopen wij op beide zaterdagen (9 en 16 maart) ook olie, oliefilters, luchtfilters, bougies, remblokken, accu’s, osco’s enz….. met korting!

Voor alles geldt op = op, en er kan niet geruild worden.

Tot ziens op 9 of 16 maart; we maken er een gezellige dag van!

Warme groet, Els

https://goo.gl/forms/8BFuwdxnPJ6mn90t2