g

Einde van een tijdperk

Voor sommige mensen zal dit bericht niet als een verrassing komen.

Na bijna 34 jaar sluit Hoogland Motoren Kwadijk haar deuren.

Na het overlijden van Dick in 2013, werden Jan en ik voor het blok gezet. Wat zou het worden: stoppen of tòch proberen om door te gaan. Het werd het laatste….

Voor Jan betekende dat, naast het behoud van zijn baan, veel meer verantwoordelijkheid en het samenwerken met een leek op het gebied van motoren. Hij heeft zich met verve hier doorheen geslagen, en gaandeweg begon ik ook het motorvak erg leuk te vinden.

Zoals bij de meesten bekend, is Jan ziek geworden en is terugkeer op Hoogland’s werkvloer voor hem en mij helaas niet mogelijk.

Dit gegeven en mijn gemis aan passie voor motorfietsen, heeft mij doen besluiten een punt te zetten achter dit mooie tijdperk.

Ik wil allereerst Jan bedanken voor al die fijne jaren en voor zijn tomeloze en onvoorwaardelijke inzet en werklust. Daarna bedank ik Mark, die in het diepe werd gegooid, en met wie ik geprobeerd heb de zaak voort te zetten. En uiteraard heb ik mij heel erg gesteund gevoeld door al die bijzondere en aardige klanten, die al die jaren Hoogland Motoren Kwadijk trouw zijn gebleven, en verder alle leuke contacten met leveranciers en concullega’s die ik ongetwijfeld ga missen.
Tenslotte wil ik kwijt dat ik absoluut geen spijt heb gehad dat ik ruim 5 jaar in het ‘hart’ van dit bijzondere motorbedrijf gewerkt heb; ik koester alle mooie momenten!

Klanten, die bij mij een motorfiets in de stalling hebben staan, kunnen gerust zijn. Deze activiteit blijf ik voortzetten, en volgende winter zijn zij weer van harte welkom.
Via de mail (info@hooglandmotoren.nl) en mijn mobiel (06 428 500 61) blijf ik bereikbaar.

Begin van de lente – zal ik de deuren voor mijn klanten openen voor een uitverkoop; bericht hierover volgt via de website.

Els Hompe