g
 

Geschiedenis

In ons ruim dertigjarig bestaan, is Hoogland Motoren Kwadijk uitgegroeid tot een begrip bij motorliefhebbers in de regio. In eerste instantie was het uiteraard Dick Hoogland, die als een wandelende encyclopedie de zaak vanaf 1985 bestierde. Met groot enthousiasme en vakkundigheid heeft hij een goedlopend bedrijf opgebouwd, en monteur Jan Koenes alle kneepjes van het vak bijgebracht. Daardoor zijn Els en Jan in staat om na Dick’s overlijden in 2013 de kwaliteit te waarborgen en het bedrijf op professionele, transparante  en vertrouwde wijze voort te zetten.
geschiedenis-hoogland-motoren
Hoogland Motoren Kwadijk is een bedrijf waar veel mogelijk is. De werkplaats is toegankelijk en we nemen de tijd om uit te leggen wat er moet gebeuren (rondje om de motorfiets). Advies is altijd gratis en eventuele kosten worden op voorhand besproken. Wij werken met TEXA uitleesapparatuur, en hebben een Dynojet testbank om motorfietsen optimaal af te stellen en (terug) te tunen. Tevens kunt u bij ons terecht voor schadeafhandeling.

In de wintermaanden kunt u de motor bij ons stallen, en bieden wij de faciliteiten om bij ons zèlf te komen sleutelen, met deskundig advies. Een leuke manier om uw motorfiets beter te leren kennen en de kosten in de hand te houden.

U bent van harte welkom, ook voor een kop koffie of een gezellige babbel.